Olen 50-vuotias turkulainen yrittäjä ja sijoittaja, joka on keskittynyt kestävään ja vastuulliseen sijoittamiseen, sekä ollut mukana useissa kestävän kehityksen teknologian startup-yrityksissä. Lähes 20 vuotta on nyt kädet ja jalat syvällä savessa yrittäjän kokemusta.

Työkokemusta ja osaamista on myös kertynyt eri yrityksistä, julkiselta sektorilta, politiikasta ja akateemisesta maailmasta kotimaassa ja ulkomailla vuosikymmenien aikana. Kansainvälistä kokemusta ja verkostoja on paljon yritystoiminnasta, järjestöistä ja akateemisesta maailmasta.

Koulutus, tieto, osaaminen, käytännön kokemus ja vastuullinen päätöksenteko sekä yritysten kasvu ja kehitys ovat tärkeitä asioita sekä yksilön mahdollisuudet kehittyä. Näissä asioissa olen yrittänyt oppia, kehittyä ja kouluttautua akateemisestikin. Akateemiset opinnot olen suorittanut kansainvälisestä poliittisesta ekonomiasta ja Euroopan kansantaloustieteestä Brownin Yliopistossa ja London School of Economicsissa. Lisäksi Turun kauppakorkeakoulun Pan-Eurooppa Instituutti ja LSE:n kompleksisuusryhmä ovat lähellä sydäntä.

Olen syntyperäinen turkulainen. Asun Turun ydinkeskustassa,. Maailmalla olen elänyt ja asunut Lontoossa, New Yorkissa, Bostonissa ja Providencessä aikaisemmin.

Luottamustoimet politiikassa

Olen myös Turun kauppaopetussäätiön hallituksen jäsen ja sijoitustoimikunnan puheenjohtaja. Olin Turun kaupunginvaltuuston varavaltuutettu 2014-2017. Olin Turun kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen sekä varapuheenjohtajana 2001-2017. Olen ollut Kokoomuksen nuorten liitossa ja Kokoomuksen jäsenenä 1980-luvulta lähtien.

Harrastukset

Olen aktiivijäsen the Royal Society of Arts, Manufacturers and Commerce (RSA) ja the American Economic Association (AEA) järjestöissä. Olen senaattori Turun nuorkauppakamarissa, jossa toimin aktiivisena vuosina 2001-2012.

Lukeminen on harrastus. Luen strategian, ennakoinnin, johtamisen, kompleksisuusteorian ja kansantaloustieteen kirjoja ja sijoittamisen raportteja. Käyn luennoimassa korkeakouluissa ja. nuorkauppakamarissa.

Kuntosali, golf ja purjehdus ovat myös harrastuksia. Turun saaristo ja meri ovat tärkeitä.