Turkulaiset koulut, oppilaitokset, korkeakoulut ja yritykset luovat erinomaista osaamista sekä osaajia. Osaamisesta ja osaajista huolehtiminen sekä heidän mukaan ottaminen turvaa kestävän talouden ja hyvinvoinnin – kaikki turkulaiset ovat tärkein voimavaramme tulevaisuudessa.

Oppimiseen, koulutukseen ja osaamiseen pitää panostaa enemmän tulevaisuudessa.

Oppiminen, koulutus ja osaaminen ovat keskeistä kaikille ihmisille sekä heidän hyvinvoinnille ja onnistumiselle elämässä. Oppimiseen, koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen pitää panostaa.

Turkulaiset koulut, oppilaitokset, korkeakoulut ja yritykset tuottavat erinomaista osaamista sekä osaajia, jotka ovat ihan keskeisiä Turun ja turkulaisten menestykselle sekä hyvinvoinnille.

Turkulaisten osaaminen ja kaikki osaajat pitäisi nähdä yhä tärkeämpänä voimavarana kaupungin kehittämisessä sekä kasvussa ja ottaa aktiivisemmin mukaan yhteiseen tekemiseen.

Päättäjien pitää huolehtia että Turun ja Turun talousalueen elinkeinoelämä on yhä vireämpi sekä elinvoimaisempi yrityksille ja yrittäjille toimia. Näin toimien mahdollistetaan, että osaaville turkulaisille löytyy työtä ja mielenkiintoista tekemistä kun yritykset investoivat tulevaisuuteen.

Kaupungin toimiessa yhä enemmän yhdessä osaavien tekijöiden, yritysten ja yrittäjien sekä järjestöjen kanssa mahdollistaa tärkeimmän voimavaramme ja moottorin – osaavien ihmisten panoksen kaupungin kestävään ja vastuulliseen kehittämiseen tulevaisuudessa.